top of page

shows

BCN # FESTES DE LA MERCÈ

TERRASSA # JAZZ CAVA

VIC # MERCAT DE MÚSICA VIVA 

BCN # SALA RAZZMATAZZ

ANDORRA # XIX FEST INT JAZZ ESCALDES

MEMORIAL TETE MONTOLIU # 12th 'HORA JAZZ

CIUTAT VELLA FEST JAZZ # QTET SAXO BACH

NANTES # FEST JAZZ ROCK

bio

Glòria Torres, nascuda a Barcelona, saxos alto, tenor, soprano, clarinet i veu.

comença els estudis artístics de cant, piano i dansa els 10 anys. Als 18 inicia la carrera al Conservatori Municipal de Barcelona cursant saxòfon, solfeig, harmonia, cant coral, i conjunt instrumental, fins completar el grau mig amb en Miquel Bofill. Entre tan, compagina els estudis de clàssic en l’àmbit del Jazz estudiant al Taller de Músics amb: Dave Pybus, Perico Sambeat, Ramón Cardó, Lluís Vidal, Errol Wolsky i Matthew Simon. Obté el Certificate of complation, del Seminari impartit per Gary Burton de l’escola Berklee. Continua els estudis completant el grau Superior de Música moderna a l’Esmuc.

El seu interès per la música, la dansa i la veu que es vincula tan amb l’instrument de vent, fa que continuï aprenent noves tècniques i metodologies relacionades entre elles.

A l’ Institut Joan Llongueres, estudia Pedagogia musical mètode rítmica Dalcroze i expressió corporal nivell 3. A les escoles de dansa Ana Maleras i El Timbal estudia dansa contemporània i jazz.

A l’Escola Superior de Música de Barcelona, participa en el curset d’iniciació al mètode Voice Craft Amb Gillian Kayes.Tot seguit obté el nivell II del mateix mètode Voice Craft, impartit per Paul Farrington i Helen Rowson. En el Centre de Músicoteràpia de Barcelona, impartit per Mercè Roca Carroggio, obté el Certificat d’assitència del curs de Musicoteràpia i Psicomotricitat.

bottom of page